1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481667 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1587252

Sv: Växjö lakers - Modo hockey 13-09-14 Vida arena 18:30
Bad_Brett:

Ser lite bättre ut än i första. Växjö kommer inte igenom lika enkelt, sedan får vi lite längre anfall än i första. Dock är det långt ifrån bra. Måste bli bättre med pucken och inte ge bort den när vi har den under kontroll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö lakers - Modo hockey 13-09-14 Vida arena 18:30

Rytter:

Forsberg har ju snackat om att hitta ett snabbt förstapass ur zon samt att sätta rejäl press på motståndarna med mycket skridskoåkning. Ser ut som spelarna försöker detta men överarbetar situationerna. Backarna försöker spela sig ur zon på ett finurligt sätt men det lyckas inte till 100% och leder till farligheter när växjö bryter. Samma sak när vi checkar, ser lite väl optimistiskt ut och ibland checkar vi med tre forwards. När Växjö kan spela sig ur dena press kommer dom flera gånger i 3 mot 2 och 2 mot 2 lägen mot oss.

Jag vill att vi ska fortsätta spela efter dessa riktlinjer, men värdera situationerna bättre. När vi inte har chansen att checka och vinna puck måste vi kunna backa hem och täta till mittzonen bättre. Samma gäller backarna, var gärna kreativa, men när det kräver så skicka fanskapet till icing eller dundra sarg ut.

Kommentera

Sv: Växjö lakers - Modo hockey 13-09-14 Vida arena 18:30

Rytter:

Jag undrar vem som ska slå förstapassen i år. Vi har en skridskostark forwardstrupp, men det spelar ju ingen roll om de inte får några puckar.

Kommentera