1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474612 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1588244

Sv: Leksands IF- MoDo Hockey - 2013 09 19

J F K:

Jag tycker att det var ruskigt starkt att hålla 0-0 i två perioder trots det urusla spelet. Det tyder någonstans på att det finns ett fungerande grundspel. Det där känner man igen från när vi har mött Färjestad eller Luleå och varit helt överlägsna, men ändå oftast förlorar på grund av "oflyt".

Däremot håller jag inte med dig om Regehr. Jag tyckte snarast att han var fantastisk i början och överglänste Cumiskey. Sedan blev han sämre och sämre och gjorde ett riktigt uselt slutspel. Jag tycker att det ser ut som att motståndarna har börjat inse hans stora akilleshäl, nämligen skridskoåkningen och det fysiska spelet. Han är lite som en bättre version av Hersley. Är inte alls säker på att han kommer komma igång.

Hensick är den jag är mest oroad över. Han sitter antagligen på riktigt fet lön, men är helt osynlig. De enda gångerna han syns är när han gör någonting dåligt. Samt de två fina passningar i förra matchen förstås. Men jag förväntar mig en högre arbetsinsats.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF- MoDo Hockey - 2013 09 19

Bad_Brett: Helt klart är det starkt att lyckas hålla 0-0 trots att en kollektiv barnförlamning slagit till i MoDohandlederna. Sedan irriterades jag över att man ständigt åkte in i varandra i såväl mitt- som anfallszonen. Något som förhoppningsvis minskar när laget får en fastare form.

Kommentera

Sv: Leksands IF- MoDo Hockey - 2013 09 19

Bad_Brett: Hensik spelar med skröder och spina, det måste ju vara som att knyta skorna med hockeyhandskarna på.

Kommentera