1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474592 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1588769

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00
Berka: Först skriver du ett inlägg där du anser att laget inte på två månader fått till spelsystemet är bullshit, för att i nästa inlägg beskriva hur virrigt det är i mittzonen och hur uppspelsfasen inte fungerar. Du ser inte sambandet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

Lumber Jack: å det var inte menat som något elakt, men jag hoppas du förstår vilket korkat inlägg du skrev.

Ett spelsystem kan sitta och det tror jag det gör i modo´s fall, däremot kan man ha en dålig dag på jobbet, eller att motståndarna helt enkelt har ett system som är bättre eller förstör det anda lagets spelide, sen är jag övertygad om att vissa spelare kanske inte hittat sin form helt och hållet, transatlanterna brukar behöva mest tid beroende på vad dom kommer ifrån, liga, bedömningar, rinkstorlek etc etc

Så Med andra ord så tror jag att speliden och systemet är väl utstakat och alla i laget vet sin plats, sin roll och hur systemet skall följas, igår hade vårat spelsystem inte bästa utdelningen då det stundtals blev virrigt i mittzonen etc, mot leksand funkade ingenting men mot Aik innan de så såg det riktigt bra ut,

Kommentera

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

Lumber Jack: Eeee?

JAHA, nä så du menar att när man väl fått igång sitt spelsystem så kommer man spela felfritt resten av säsongen då, inte att man för den delen kan göra dåliga matcher ? ,  Smaaaart hörru!!?

Undanber mig fler stendumma svar tack

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00
Lumber Jack: Man spelar lite mer juniorhockey med mycket fart och vilja att vara konstruktiva. Skröder exempelvis har parkerat på bortre blå i sex år och väntat på pass, för att nu förväntas komma ned och hämta fart. Det är svårare att lära en gammal hund att sitta.

Jag tycker det ändå är oerhört positivt att man släpper in två billiga mål och ändå är nära att kunna vinna borta mot Luleå. Ett Luleå som enligt Savage gör sin bästa match för säsongen.
Kommentera