1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481162 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1588809

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

Bad_Brett: Jag har alltid hävdat att det är tack vare sundström som så många blivit poängkungar, skröder är naturligtvis en kompetent forward som har sundström att tacka för mycket.  Jag har klagat förut på skröder då han varit under isen för ofta, och för att vara den spelare som skall leda laget tillsammans men #24 så ställs naturligtvis förväntningar. 

Jag har givit ris till andra oxå, men av någon anledning så verkar skröder vara fridlyst.

Hur som helst (igen) så har jag bara konstaterat (denna säsong) att han sett helt vilsen ut, att han blir bättre är jag oxå säker på men fram jag tror inte han kommer vara i närheten av någon tidigare säsong poängmässigt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

Berka: Jo du gav han ju credden för Zuccas poängskörd också så att.. ;)

Saken är väl att Skröder i princip de senaste 3-4åren alltid fått extremt mkt skit på våren, för att sen ligga i toppen av interna poängligan på slutet.

Är det illa att han har långt startsträcka? Ja som fan. Men i år är den av förklarliga skäl lång då han dels tappat sin radarpartner, men även ett helt annat spelsystem. Han säger sig själv vara i toppform, bättre än tidigare år. Men det säger sig självt att gå från i princip bestämma tsm med Susse hur dom ska spela tillsammans till att passa in i en helt annan hockey tar tid att vänja sig med. Jag vill iaf ge det 20 matcher innan jag sågar honom. Och essa idiotpass han gör har han ju faktiskt ALLTID gjort. Bara att det gör mindre när han gör 1par mål per match samtidigt. =)

Angående poängkungar så vill jag påstå att det är Susse tillsammans med Skröder som "skapat" dom. Ofta har ju även Susse missat en 20matcher +.

Zucca hade kunnat spela med K-fop å ändå bli poängkung i princip, han är väl den skickligaste FW import vi någonsin haft i Modo? Att han i våras lyckades producera bra i ett NHL slutspel trotts sin minighet säger ju lite om kvalitén på killen.

Kommentera