1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1588823

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

Berka: Jo du gav han ju credden för Zuccas poängskörd också så att.. ;)

Saken är väl att Skröder i princip de senaste 3-4åren alltid fått extremt mkt skit på våren, för att sen ligga i toppen av interna poängligan på slutet.

Är det illa att han har långt startsträcka? Ja som fan. Men i år är den av förklarliga skäl lång då han dels tappat sin radarpartner, men även ett helt annat spelsystem. Han säger sig själv vara i toppform, bättre än tidigare år. Men det säger sig självt att gå från i princip bestämma tsm med Susse hur dom ska spela tillsammans till att passa in i en helt annan hockey tar tid att vänja sig med. Jag vill iaf ge det 20 matcher innan jag sågar honom. Och essa idiotpass han gör har han ju faktiskt ALLTID gjort. Bara att det gör mindre när han gör 1par mål per match samtidigt. =)

Angående poängkungar så vill jag påstå att det är Susse tillsammans med Skröder som "skapat" dom. Ofta har ju även Susse missat en 20matcher +.

Zucca hade kunnat spela med K-fop å ändå bli poängkung i princip, han är väl den skickligaste FW import vi någonsin haft i Modo? Att han i våras lyckades producera bra i ett NHL slutspel trotts sin minighet säger ju lite om kvalitén på killen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey - MoDo hockey 2013 09 21 16:00

Monno: Vi får hålla tummarna att han kan spruta in lite mål denna säsongen oxå.

mza, oj ja han var och är ruskigt bra, skulle inte tacka nej till att få tillbaka han en vacker dag.

En annan liten legend i lord byron som jag tycker tillhör topp 5 av all time high import i modo, fan när man tänker på det har Modo rott iland en hel del riktigt stora namn, eller stora namn men iaf rott ihamn succespelare.

Kommentera