1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1590456

Sv: Hv71 - MoDo Hockey 2013-10-01

Patrik Källstr:  Ja hur summerar man en sådan match?!

Vi kliver ut och tappar in några snabba puckar vilket gör att vi får överge allt vad sunt förnuft heter och 22 min in i matchen tvingas vi gå allt på ett kort vilket faktiskt ger utdelning då HV faktiskt är riktigt uselt.

Glädjande så funkade många av uppspelen bra och vi dumpar många smarta puckar och vi är 2 stolpskott från att få 4-4 tidigt i 3:e, skröder (som för övrigt verkar ha varit förkyld som det lät på rösten) fick helt plötsligt massa bra puckar att jobba på när possler kom in i kedjan. Dock missar vi fortfarande många utlägg ur zonen och får rätt knepiga vändningar på oss men i mittzonen var vi klart stabilare än tidigare. Ullmark hade ingen lätt uppgift och kan inte göra mycket på de 2 första, dock skulle jag önska lite tuffare tag av våra spelare framför eget mål, det ska göra ont att kliva in i målgården på lösa puckar.

Åter igen funkar defensiven riktigt bra och jag måste faktiskt säga att alla backar var riktigt bra idag överlag, dock har robban kommit ner på jorden igen efter en för bra försäsong men där är jag inte orolig än. De faktum att vi på bortais skapar lägen och kommer tillbaka ur ett näst intill hopplöst läge kan vi ta med oss, men fortfarande kan man önska lite mer spets i PP. 

Ja sen får vi inte glömma ifrågasatta Skröders första balja, jag är den första att gratulera 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71 - MoDo Hockey 2013-10-01
Berka:

Funkar defensiven bra idag? Såg vi samma match? Tycker att vi var sämre defensivt idag sett till hela matchen än tidigare.

HV hade ju läge på läge att döda matchen om och om igen vid 4-1.
Kommentera