1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1590479

Sv: Hv71 - MoDo Hockey 2013-10-01

Rytter: Och det är helt okay.

Visst fanns det tillfällen där det vart struligt i defensiven, speciellt i början men sen tycker jag man rycker upp sig och står för en godkänd match.  Man flyttar pucken snabbt och kan spela sig ur zonen många gånger och de snabba puckarna gör ju att forwards kan komma med bra fart och hur många gånger kunde vi bara transportera in pucken i anfallzonen och skapa lägen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71 - MoDo Hockey 2013-10-01

Berka:

Det du beskriver såg man bara i tredje perioden då HV höll på att skita ner sig av rädsla för en kvittering. Syndes att det var ett lag som också haft det tufft när vi var på väg ikapp.

Ta t.ex det stabila BP som vi visat upp, av det såg man inte så mycket idag, så nej jag är absolut inte nöjd med defensiven.

Offensivt är det mer att glädja sig åt, tar de rutinerade ett litet steg till samtidigt som Ritola kommer tillbaka kommer vi kunna hota betydligt mer offensivt.

Sedan är det skönt att efter Challe åren ha coacher (först uffe och nu forsberg) som kan intervjuas utan att man skäms. Så skönt svar av Forsberg när han blev pressad av Wikegård angående Timashow på point i PP. Förklarade att han ville ge honom chansen och att han tar på sig det som hände i BP som ledare.

Challe hade väl sågat det stackars grabben sönder och samman.

Kommentera