1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481280 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1591725

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

J F K: Vadå inte kunnat förutse? Man tog in Salmela på tryout innan man signat Cuminskey. och hade vi en plan att ta in Cuminskey kanske de pengarna bättre hade behövts till Salmela då hans spelartyp är det vi behöver mer. För även om Cuminskey är vass är han något överreklamerad i helhet. Han har absoluta spetskvaliteter men han brister i defensiven, vilket är en spelartyp vi inte behöver lika mycket som Salmela.

Nåväl. Jag hoppas åtminstone att en stiftelse upprättas och att vi som inte bor i upptagningsområdet får en chans att bidra annat än att ge vår support på bortaplan och framför TV.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

spud: Och du vet självklart vem av de två som kostar mest? Om sponsorer öronmärkt pengar för Cumiskey så ska man köra över dem fullständigt och ändå värva Salmela? Det finns många hål i ditt resonemang!!!

 

Sedan skrev jag redan efter Salmelas första match att jag hellre kontrakterat honom än Cumiskey, men det är inte alltid så man kan välja.

Edit: Vad säger att Salmela velat skriva kontrakt med Modo på en gång för den delen. Det var väl lika mycket try out för hans del och han har kanske en agent som tittar på andra alternativ? Det finns så mycket som varken du eller jag vet någonting om och därför känns dina tvärtsäkra svar lite naiva.

Redigerad kommentar

Kommentera