1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481272 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1591726

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

spud: Och du vet självklart vem av de två som kostar mest? Om sponsorer öronmärkt pengar för Cumiskey så ska man köra över dem fullständigt och ändå värva Salmela? Det finns många hål i ditt resonemang!!!

 

Sedan skrev jag redan efter Salmelas första match att jag hellre kontrakterat honom än Cumiskey, men det är inte alltid så man kan välja.

Edit: Vad säger att Salmela velat skriva kontrakt med Modo på en gång för den delen. Det var väl lika mycket try out för hans del och han har kanske en agent som tittar på andra alternativ? Det finns så mycket som varken du eller jag vet någonting om och därför känns dina tvärtsäkra svar lite naiva.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

J F K: Nu tror jag inte någon sponsor skulle gå emot Näslund om han sa att han hade ett bättre alternativ än Cuminskey. Det är ju inte direkt så att de sponsorer som gått in med pengar har profilerat sig jättehårt på att det var just de som tog hit honom. Så..

Nej det är klart jag inte vet, men om nu Salmela har uttryckt att han inte vill stanna i MODO så skulle Näslund inte ens prata om att förlänga med honom. Så jag gör mitt antagande om att Salmela kan tänka sig stanna på att Näslund gör detsamma. Men det kanske är naivt, vad vet jag eller du?  

Kommentera