1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481394 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1591727

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

J F K: Nu tror jag inte någon sponsor skulle gå emot Näslund om han sa att han hade ett bättre alternativ än Cuminskey. Det är ju inte direkt så att de sponsorer som gått in med pengar har profilerat sig jättehårt på att det var just de som tog hit honom. Så..

Nej det är klart jag inte vet, men om nu Salmela har uttryckt att han inte vill stanna i MODO så skulle Näslund inte ens prata om att förlänga med honom. Så jag gör mitt antagande om att Salmela kan tänka sig stanna på att Näslund gör detsamma. Men det kanske är naivt, vad vet jag eller du?  

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013

spud: Saken är väl den att man hela tiden jobbat på Cumiskey (antagligen) och redan när Salmela kom in var man nog relativt klar med hur det skulle bli med Cumiskey.

Hur hade det tagits emot om man nekat Cumiskey för att istället direkt skriva 1års kontrakt med en finsk KHL back som fick kicken för en fylleskandal (enligt rykten) och som inte spelat på en månad?

När vi sitter här nu kan vi ju lätt säga att det hade vare värt det, men när Salmela kom, var det någon som på rak arm bytt honom mot Cumiskey? Alla visste (nåja, hade på känn) att han var duktig, få hade nog väntat sig att han skulle vara såhär bra. Kan tala för mig själv att jag väntat mig en skicklig spelare med bristande inställning. Något han inte visat upp alls. =)

Få hade nog väntat sig att Sullivan skulle vara så bedrövlig också så.. Och om vi nu lyckas behålla Salmela måste vi bli av med Sully. Duger inte att ha honom sittandes på bänken.

Kommentera

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013
Inom kort har Modo fixat kontot så insamlingen kan starta!
Kommer lägga ut information under dagen, under tiden jobbar vi med att färdigställa ett blad som ska skickas till företag, delas ut i FC under match och sättas upp på strategiska platser. Pengar kommer även skramlas in under match! Har ni kontakter som kan vara värdefulla så får ni gärna dra i dem!
Kommentera

Sv: Örebro - Modo 5/10 -2013
spud:Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Men din Stiftelse/fond är ju isf man behöver planera på en 10 års sikt. Nu gäller det NU! Dvs snabbt få fram cash för en mkt oväntad värvning, som många säger vi inte V E T om den går i lås, vi kan bara hoppas. Själv ger jag gärna, det jag gett, vill jag INTE ha tillbaka, om inte tex Salmela går i lås, låt ev pengar ligga tills nästa värvning elr whatever, de behövs ju såklart alltid. 
Kommentera