1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480560 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1592868

Sv: MoDo - Linköping 2013-10-10

Bad_Brett: Skilnaden på skröder denna säsongen är ju att han faktiskt spelat riktigt bra på slutet, hårt jobb och mycket energi men poängena eller ska jag säga målena har uteblivit.   Jag tror inte skröder kommer hamna högt alls i poängligan, möjligtvis i den interna men som det ser ut idag så är det inte jätteimponerande om man ser till övriga shl, men vi får se.

 Sen måste jag säga att jag föredrar en skröder som han spelade  igår, även fast han inte gör några mål så var han otroligt viktig för sin kedja,och gör sina medspelare mycket bättre med sitt hårda och uppofrande jobb.

PosslerEffekt ?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping 2013-10-10

Berka: Säkerligen är Possler "skyldig" till att dra upp tempot, men det är också spelsystemet. Numera åker han mer skridskor och slipper start och stopp i samma utsträckning. Många gånger har han redan farten uppe och hinner därmed in i situationerna.

Sedan känns det som om han förstått sin roll att vara mer buffel och accepterar att det är Possler som ska vara mest kreativ. Det jag saknar är en spelfördelare i den kedjan, men man kan inte få allt. Påhlsson är riktigt bra på många saker, men att vara spelfördelare är inte en av dem.

Kommentera