1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480580 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1592882

Sv: MoDo - Linköping 2013-10-10

Berka:

Det är som du säger att samme skapar ytor åt sina kedjekamrater. Framförallt eftersom han kan sköta defensiven och släppa lös de offensiva krafterna hos sina kedjekamrater. Därför skulle det vara kul att se honom med TJ och Tambellini och se om det kan lossna för dem då.

Dock så håller jag inte med om det du säger om poängsnittet, var tvungen att kolla upp detta då det inte stämmer med min bild av Mario förra året.

Innan samme kom tillbaka gjorde han 14p efter samme kom in i laget gjorde han 13p. Så det är knappast så att samme hade inverkan på hans poängproduktion.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping 2013-10-10

Rytter: Spännande, vart hittar du den infon om poängproduktionen?

samme lirade väl bara 23 matcher så det är mindre än halva säsongen så han har något bättre produktion då sen samuel kom tillbaka, om än bara lite.

Var det inte så att kempe började säsongen ganska poängstarkt men hade en dipp någonstans i mitten, sen spelade samme sista 23 matcherna och kempe gjorde väl en hel del mål då, jag kan ju ha fel men jag har för mig att det var så?!

Minns iaf tydligt att kempe berömde samme i en intervju att det var lätt att komma in på kassen och sammes spel skapade ytor som gjorde det lätt att spela bra hockey.

Du som vet var man tittar, kolla hur många mål kempe stod för efter jul, kan vara spännande att se

Kommentera