1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481009 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1595674

Sv: Invasion Ståplats Modo-Luleå 26/10

J F K:

Min poäng var att man borde ha lärt sig av misstagen. När MoDo har gått minus tidigare säsonger, har en av förklaringarna alltid varit att det kom mindre folk än de hade budgeterad med. Då tycker jag att det är rimligt att ifrågasätta en budgetering på 5800.

Sedan är det kanske som du säger, att dessa personer redan har bytts ut och att det därför är orättvist att kritisera dagens anställda.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Invasion Ståplats Modo-Luleå 26/10

Bad_Brett: Jo, man kan ju alltid hoppas att det blivit  bättre. Börje var ganska restriktiv med slantarna på Örnfrakt och jag tror att han ur ett ekonomiskt perspektiv är ett bättre val än företrädaren. Dock lär det ta ett tag att vända skutan.

Marcus höll exempelvis spelarbudgeten varje år, men ändå backar föreningen ordentligt. Det kan inte ha gjorts korrekta budgetar tidigare, utan det är som du säger glädjekalkyler som legat till grund för spelarbudget o.dyl.

Det finns nog en massa att göra på marknadssidan för att få in mer pengar. Som jag beskrev är jag lite besviken på Modos insats under företagardagen. Visst hoppas jag att de redan varit i kontakt med alla företag som visade upp sig/minglade, men varje chans till ett "kundmöte" ska man ta. Inte bara sätta upp ett par puckar och låta folk gissa, utan det fanns en verklig chans att göra ännu mer som man inte tog.

Kommentera