1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480975 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1595691

Sv: Invasion Ståplats Modo-Luleå 26/10

NuMo:

Ja, det är såklart ruskigt effektivt. Det är ju knappast en tillfällighet att så många amerikanska storföretag lägger stor vikt vid välgörenhet.

Jag är som sagt lite kluven; MoDo hittar nya vägar att få publicetet vilket är precis vad jag har efterlyst. De stora massorna älskar sådant här. På samma sätt hade det säkerligen varit en jättehit att spela i regnbågsdräkter för att stötta hbt-rörelsen. Samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på mitt favoritcitat av Jesus:

”Var noga med att inte utföra era fromma gärningar i människornas åsyn, för att de skall lägga märke till er. Annars har ni ingen lön att vänta hos er fader i himlen. När du ger allmosor, låt då inte stöta i basun för dig, som hycklarna gör i synagogorna och på gatorna för att människorna skall prisa dem. Sannerligen, de har redan fått ut sin lön. Nej, när du ger allmosor, låt då inte vänstra handen veta vad den högra gör. Ge din allmosa i det fördolda. Då skall din fader, som ser i det fördolda, belöna dig.” (Matt 6:1-4).

Tur i oturen är att jag svävar mellan ateism och agnosticism, så jag behöver inte ligga sömnlös över detta. :-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Invasion Ståplats Modo-Luleå 26/10

Bad_Brett:Nu jäklar, blir det bibelcitat här också - Ö-Vik, Norrlands Jerusalem!

Tror nog också att det ena goda syftet "spiller över" på det andra, jag kan inte erinra mig när 50/50-lotten senast ver HELT utsåld, som i lördags? Dvs de flesta hade verkligen lädret uppe - själv försökte jag hjälpa de unga ( fjuniga) TiFo-grupps-killarna inne i en bar, de stod ju bara o tryckte med en plasthink, men med lite övertalande o lock o pock gick det ju få ner några tjugor i hinken från allmänheten.

Kommentera