1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481060 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1600773

Sv: MoDo - Leksand 26 / 11
McFire: Jag köper inte ditt resonemang att man spelar en spelare där han gör minst skada, då skulle han sitta på träningscykeln ist gör att spela ellerhur?!

Hensick är inte bra nog att vara ett offensivt DÄRFÖR skall han spela center och agera spelfördelare från mittzon och hemåt och där tambo kan få utveckla sitt spel och inte som nu sitta fast i en center roll.

Jag skrev sussetyp inte att han var/ är lika bra som Sundström men värvningen är nog tänkt som en ersättare och det finns klara likheter. Jag hoppas att omställningen är boven, att han underskattat ligan och faktiskt inte varit förberedd för jag hade hoppats på mer och jag hoppas att han kan börja leverera i en roll där han gör nytta för laget, dvs som spelfördelare och som center med 2 kreativa vingar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand 26 / 11

Berka: Hensick är för dålig defensivt och därför kommer han inte att spela center i Modo. Däremot tror jag Tambellini kommer att fortsätta där. Killen är inte alls oäven som center, även om han spelade ytterforward innan han kom hit.

Jag torr som jag skrivit tidigare att Modo kört oerhört hårt under uppehåller och att man ännu inte kommit upp i någon nämnvärd form. Skridskoåkningen ser överlag sämre ut, men det kommer med all sannolikhet i sådana fall att komma under den närmaste tiden.

Hensick kommer vad jag tror att fortsätta som vänsterfoward. Med lite bättre självförtroende, en bättre ytter än Spina på andra sidan och framförallt lite bättre skridskoåkning när formen kommer bör göra honom väldigt farlig framledes. Tyvärr inte lika bra som jag hoppades innan säsongen, men snacket om "där han gör minst nytta" känns rätt löjligt.

Kommentera