1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481018 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1600778

Sv: MoDo - Leksand 26 / 11

Berka: Hensick är för dålig defensivt och därför kommer han inte att spela center i Modo. Däremot tror jag Tambellini kommer att fortsätta där. Killen är inte alls oäven som center, även om han spelade ytterforward innan han kom hit.

Jag torr som jag skrivit tidigare att Modo kört oerhört hårt under uppehåller och att man ännu inte kommit upp i någon nämnvärd form. Skridskoåkningen ser överlag sämre ut, men det kommer med all sannolikhet i sådana fall att komma under den närmaste tiden.

Hensick kommer vad jag tror att fortsätta som vänsterfoward. Med lite bättre självförtroende, en bättre ytter än Spina på andra sidan och framförallt lite bättre skridskoåkning när formen kommer bör göra honom väldigt farlig framledes. Tyvärr inte lika bra som jag hoppades innan säsongen, men snacket om "där han gör minst nytta" känns rätt löjligt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand 26 / 11
J F K:  Tambo gör det helt okay som center men vi får ju för Gud skull inte ut ens 75% av vad den killen kan göra offensivt och det är väl det han är värvad för får man hoppas?!

Kan vara möjligt att hensick är för dålig defensivt men det vet vi ju inte eftersom han knappt fått chansen förutom i början, men då hade han ju inkörningstiden på 10 matcher som alla tjatade om.  Hensick är en jättebesvikelse och han har spelat med andra vingar än med spina och inte i någon match har det sett bättre ut, är just därför han spelar med spina eftersom Anders ander att de funkar bäst, även fast bäst i detta fall är uselt. 3+7 på 27 matcher för hensick är inte godkänt.

Svaret på gåtan (hensick) kan kanske vara Nordgren, det är ju på förhand ett 3 gånger så bra alternativ som spina iaf

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: MoDo - Leksand 26 / 11

J F K:

Håller med i det du skriver:

"Med lite bättre självförtroende, en bättre ytter än Spina på andra sidan och framförallt lite bättre skridskoåkning när formen kommer bör göra honom väldigt farlig framledes."

Kanske svaret på detta är Nordgren, skulle kunna vara giftig som både avslutare samt som framspelare till Tambellini. Känns som det skulle kunna bli en farlig kedja framåt, och den skulle definitivt inte vara sämre defensivt ifall man plockar bort Spina därifrån och ersätter med Nordgren.

Kommentera