1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481093 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1600783

Sv: MoDo - Leksand 26 / 11
J F K:  Tambo gör det helt okay som center men vi får ju för Gud skull inte ut ens 75% av vad den killen kan göra offensivt och det är väl det han är värvad för får man hoppas?!

Kan vara möjligt att hensick är för dålig defensivt men det vet vi ju inte eftersom han knappt fått chansen förutom i början, men då hade han ju inkörningstiden på 10 matcher som alla tjatade om.  Hensick är en jättebesvikelse och han har spelat med andra vingar än med spina och inte i någon match har det sett bättre ut, är just därför han spelar med spina eftersom Anders ander att de funkar bäst, även fast bäst i detta fall är uselt. 3+7 på 27 matcher för hensick är inte godkänt.

Svaret på gåtan (hensick) kan kanske vara Nordgren, det är ju på förhand ett 3 gånger så bra alternativ som spina iaf

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand 26 / 11
Berka: vilka klara likheter finns det mellan Sundström och Hensick menar du? Det är helt olika spelartyper, förutom att det är natt och dag i kvalité.
Att Hensick inte är bra nog som center tycker jag är glasklart och det tycker uppenbarligen Anders Forsberg också, tack och lov. Han är för dålig defensivt för att överhuvudtaget rankas som en allround spelare. Lyckligtvis inte lika vilsen och felplacerad som Spina men vek i närkamper och långsam.
Kommentera