1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481844 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1607180

Sv: MoDo - Örebro 13-14

Berka: Då du inte vet ett dugg om mina meriter inom hockeyn kanske du har rätt. Eventuellt är du helt ute och cyklar...

sedan är det som vanligt. Dina argument är så tunna att enda chansen att vinna diskussionen är att odugligförklara mig. 

Självklart finns alltid risken att vi kan komma till kvalserien, men det är ohyggligt liten. Vad ska ett Örebro med seriens tillsammans med AIKS tunnaste trupp och kanske sämsta målvaktssida med HV som utmanare värva eller göra för att plötsligt ta poäng som ett topplag? 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Örebro 13-14
J F K:  Ja du det är ganska enkelt att misstänka att du nog aldrig ens spelat hockey eller liknande, det märks i dina inlägg, men skit samma jag kan ha fel och jag är föga intresserad.
Nu var det ju du som B ö r j a d e kalla mitt inlägg för löjligt  för att sen påstå att jag har brister i mina argument?!

Jag har aldrig skrivit heller att vi kommer hamna i kvalserien, jag skrev att jag var rädd att vi kunde hamna där OM vi inte tog 3 poäng idag, och eftersom vid förlust så hade det som sagt skilt 7 poäng och det är 30 kvar att spela om, detta argument känns så mycke starkare än att räkna på ett visst poängsnitt i redan spelade matcher, vilket kan ge ett ungefär men knappast något att luta sig mot då du inte tagit spelschema i beaktning och vilka skador eller förstärkningar Modo och Örebro kan få ellerhur!



Personligen anser jag att ditt argument var rejält mycket tunnare än mitt, ja faktum är att jag tycker det är stendumt att påstå något liknande med hänvisning till att Örebro aldrig tar igen 10 poäng på Modo på det återstående 16 omgångarna.

Redigerad kommentar

Kommentera