1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481275 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608831

Sv: MoDo- Växjö 2014-01-23 FC

J F K:

Jag tycker mig se att 2-1 pucken styr på Regehrs ben och ställer Ullmark.

Men jag kanske ser fel?

I sådana fall både skymmer Regehr Ullmark, samt ställer honom.

Däremot tycker jag inte att Regehr gjorde någon skitdålig match, det är ju anfallsspelet som är som bortblåst, farligheterna i egen zon kom oftast till för att Modo hade för långa byten (alternativt inte kunde ta sig till båset) och det gjorde att alla blev väldigt passiva i egen zon.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo- Växjö 2014-01-23 FC

Gidde: Jag håller med om att 2-1 tar på någon innan och därför är det absolut ingen tavla. Ullmark får dock skylla sig själv som varit fullständigt lysande de senaste matcherna och därför tyckte jag att han borde täckt lite mer av första stolpen. Han är lite felplacerad helt enkelt, även om det som sagt inte är ett skott han "måste" ta.

Vi har absolut noll konstruktivitet förutom kanske Ritola, men då är han just nu horribelt dålig. Jag tyckte ett tag att han såg ut att vara på gång, men nu borrar han bara ned huvudet och kör. När han dessutom är världens sämsta kompis med pucken blir det inte bra.

Jag undrar om man inte ska prova med Tambellini som center igen. Han kommer inte alls med i spelet som det är nu. Han ska vara en sniper, men det är fan inte lätt när man inte får en puck att jobba med. Då kanske det är bättre att han är center för han kan faktiskt fördela puckarna på ett sätt ingen annan center i Modo idag klarar utav.

Det är nästan så man saknade Hensick...

Kommentera