1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481462 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608833

Sv: MoDo- Växjö 2014-01-23 FC

Gidde: Jag håller med om att 2-1 tar på någon innan och därför är det absolut ingen tavla. Ullmark får dock skylla sig själv som varit fullständigt lysande de senaste matcherna och därför tyckte jag att han borde täckt lite mer av första stolpen. Han är lite felplacerad helt enkelt, även om det som sagt inte är ett skott han "måste" ta.

Vi har absolut noll konstruktivitet förutom kanske Ritola, men då är han just nu horribelt dålig. Jag tyckte ett tag att han såg ut att vara på gång, men nu borrar han bara ned huvudet och kör. När han dessutom är världens sämsta kompis med pucken blir det inte bra.

Jag undrar om man inte ska prova med Tambellini som center igen. Han kommer inte alls med i spelet som det är nu. Han ska vara en sniper, men det är fan inte lätt när man inte får en puck att jobba med. Då kanske det är bättre att han är center för han kan faktiskt fördela puckarna på ett sätt ingen annan center i Modo idag klarar utav.

Det är nästan så man saknade Hensick...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo- Växjö 2014-01-23 FC

J F K:

Ullmark var skymd och försökte få sikt på "fel" sida precis när skottet kom. Därför såg det ut som han var felplacerad. Väldigt otur att skottet kom precis då. Med facit i hand skulle han valt den andra sidan, men jag tycker att han överlag spelar helt fantastiskt.

Sedan borde våra backar bli lite tuffare framför eget mål. Regehr och Cumiskey är fruktansvärt mjäkiga. Det är dags att de börjar visa att de är kanadensare. Robert Hägg har ju mer pondus.

Kommentera

Sv: MoDo- Växjö 2014-01-23 FC
J F K: Vi får hoppas att kabanov kan bli den ersättare till hensick vi saknar.
Kommentera