1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482608 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1628628

Sv: RE-building the future 2014/2015

J F K:

Tim Erixon
David Rundblad
Adam Larsson
Petter Granberg
Oscar Lindberg
P-E Bellemare
Victor Arvidsson
Jocke Lindström
Oscar Sundqvist

Du menar alltså att alla dessa kommer att lira i AHL?

Jag tror att Nylander lirar med oss i vinter. Sen till våren smäller det nog högre att spela om SM-guldet än att krampaktigt försöka överleva i kvalserien.
 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2014/2015

Sven Sewage:

Jocke L?

Hehe. Ödmjukt.

Fast så psykiskt instabil som Bert blev efter AF-soppan och historien om spelarna-han-tänkte-sno-men-som-vi-vägrar-lämna-ut-namn-och-detaljer-kring så skulle man kanske må bra i Skellefteå av att ha fått tagit både Kabanov och Nylander framför Modos ögon.

Kommentera

Sv: RE-building the future 2014/2015
Sven Sewage: jag säger bara att ingen av dem hittills varit given i NHL. Lite kaxigt att äran för Bellemare och Jocke Lindström som utvecklades på andra platser...

Modo spelar fortfarande om guldet.

Ska vi lista modospelare som verkligen nådde NHL sedan Xet? Jag behöver inte räkna Salomonsson för han var inte given, på samma sätt som ALLA på din lista.

Liknelsen med Stoke och Barcelona... Jag tror inte att de spelar samma liga. Sedan lär det bättre laget ligga långt före vad gäller maratontabellen eller?
Kommentera

Sv: RE-building the future 2014/2015
Sven Sewage: Intressant att ni har Jocke L på er lista. Det är väl rimligen vi som fick utbildningsbidraget från NHL när det begav sig.
Kommentera