1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482595 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1628635

Sv: RE-building the future 2014/2015
Sven Sewage: jag säger bara att ingen av dem hittills varit given i NHL. Lite kaxigt att äran för Bellemare och Jocke Lindström som utvecklades på andra platser...

Modo spelar fortfarande om guldet.

Ska vi lista modospelare som verkligen nådde NHL sedan Xet? Jag behöver inte räkna Salomonsson för han var inte given, på samma sätt som ALLA på din lista.

Liknelsen med Stoke och Barcelona... Jag tror inte att de spelar samma liga. Sedan lär det bättre laget ligga långt före vad gäller maratontabellen eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2014/2015
Är det nån som kan se på matchen via csports, här är det totalt stopp
Kommentera

Sv: RE-building the future 2014/2015

J F K:

Detta är en av anledningen till att man vill kräkas så fort man hör klubben SAIK nämnas. Äckligt dryga fans som har bilden att man är hockeyns motsvarighet till Barcelona. 

Men så kanske det blir när man började följa ett lag för fyra år sedan och har på 4 år upplevt 4 finaler och två guld.

Klart att stackarn tror att man som ung spelare utvecklas bäst i det lag som har bäst spelare och ligger bra till i tabellen. Hur ska han kunna förstå att det handlar mycket om mognad och mentala bitar som att lära sig hantera press och inte bara träna sig taktiskt, tekniskt och fysiskt ifall man vill ta steget till absoluta eliten (spela regelbundet i NHL). 

Tror det är nog så viktigt som ung spelare att få stor roll i laget och stort förtroende och få känna pressen och i varje match spela som det vore en slutspelsmatch. 

Nylander skulle i modo få chansen att leda första eller andra kedjan och spela i varje PP. Istiden skulle vara betydligt högre och varje match skulle innebära att press och ansvar läggs på honom, det tror jag skulle vara utvecklande jämfört med att vara en i mängden i SAIK. 

Äh vad fan skriver jag, trollet har ju rätt dom har ju utvecklat NHL stjärnor på löpande band som spelar regelbundet i NHL så klart SAIK är bäst för Nylanders utveckling.

Kommentera