1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482058 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1645837

Sv: Silly season
spud: Sundström, Forsberg, Näslund med flera har gått ned i löneanspråk.Även fröken Wallin i FBK. Det finns många exempel på trotjänare som valt att stanna trots ett lågt bud för att man inte vill bryta upp med familjen, men därmed inte sagt att inte Skröder skulle tillhöra dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season

J F K: Sundström Forsberg och Näslund har aldrig spelat för en marknadsmässig lön, samt att de haft långa NHL karriärer och saknar inte direkt pengar resten av deras liv.

Wallin gjorde ju en katastrof säsong och fick en marknadmässiglön som förvisso var lägre än det han fick när han kom tillbaka från NHL och skrev ett långt kontrakt. Men han grinade ju en hel del innan han skrev på. 

Skröder gör en säsong där till och med jag som tidigare ansett att han bör sluta, ger han tummar upp! Han är en av få som kan gå rakryggad hittils i säsongen. Och ni pratar som om han ska ha en lönenivå som är på en nivå där Kristian Forsberg var. Även om han gillar MODO är han i MODO för att de har betalat vad han kan tänka sig spela för. Nu tror ni att han ska skänka bort 100' i månaden för att få spela i MODO? 

Kommentera

Sv: Silly season
J F K:Skröder har väl tidigare sagt att han vill avsluta karriären hos MODO. han har väl även startat ett företag för att ha ett jobb efter karriären. Även uttryckt att familjen trivs mycket bra i Ö-vik. Därmed tror jag att han inte blir en dyr spelare det sista året/åren. Men Skröder måste ha en bra omgivning för att kunna producera, det är frågan om han gör när han blir degraderad till en tredje lina.
Kommentera