1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1649555

Sv: Silly season
Bad_Brett: Perra är väl som bäst när han kommer in som en frisk fläkt till ett underpresterande lag. Sett till förutsättningarna har vi fan ingen usel backuppsättning. Hedman och Torp har tidigare visat sig hålla hygglig SHL-klass, men frågan där har väl mer varit att hela försvarsspelet saknat disciplin.?
Ok, att vi har väldigt tungt framåt, men så mycket sämre trupp än djurgården tycker jag inte att vi har så det ska skilja så mycket som det gör exempelvis.

Hur som helst är jag glad över att kontraktet bara är för denna säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:jag tycker att vi har en bättre trupp en djurgården 
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:Har lyssnat på A.F. intervju, MYCKET stor respekt för hans agerande. Han svärtar inte ned förening utan kliver åt sidan utan någon yttre strid. Även från Modos sida, inget skitsnack som det blev från uppbrottet med SAIK. Snyggt skött från bådas sida.
Kommentera

Sv: Silly season

J F K: Perra är som bäst när han får komma till ett lag med ett befintligt försvarsspel medan anfallsspelet har låst sig, så var det de gånger han lyckades i FBK. Annars har han aldrig ordnat till något försvarsspel när han fått bygga själv.

Tyvärr gör denna manöver mig riktigt rädd för playoff/kvalserie ersättningen..


Det känns riktigt sorgligt misslyckande med Anders, men även jag var nog inne på att ett tränarbyte var en väg frammåt nu även om det känns otroligt tråkigt att bränna Anders.

Kommentera