1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482058 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1650863

Sv: MoDo Hockey - Brynäs - 2015-01-06
J F K: Tycker nog att Garpen visat att han besitter en hel del kunskap främst för sitt att arbete i tre kronor. Man har assisterande tränare av en anledning att anders ska bära hundhuvudet ensam tycker jag rent moraliskt är fel. Forsberg hade behövt en rutinerad tränare bredvid sig nu fick han inte det. Robertsson i saik har knappast kört sitt eget race  då skulle han nog inte vara kvar därför saiks starke man stavas Lasse johansson. På vilket sätt tycker du att tränarkonstellationen nu blivit kunnigare/bredare i sitt sätt att leda? Jag kan ge perra att han har större erfarenhet men man ska komma ihåg att när han hade framgång i fbk hade han t samuelsson bredvid sig samt ett bra spelarmaterial. Att anders besitter kompetens tycker jag. Hans brister sitter väl i att när han ger spelarna ansvar att värdera lägen på isen så har han misslyckats med att ingjuta mod och trygghet så det blivit ängsligt. Men han bär inte detta själv de andra två skulle fått sin släng av sleven men det är klart har man spelat ilag och känt varandra från juniortiden så blir det säkert lite inavelstänk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs - 2015-01-06

jämtland: Jag kan bara konstatera att du - precis som Garpen - inte vet så mycket om hur det fungerat.

Jo, jag tror att Bert körde över Anders och att det var därför man fick välja mellan Bert eller Anders. När man pratar spel så var säkert Anders väldigt involverad i själva grundsynen med offensiv hockey osv.

Jag gillade inte valet av Perra, men nog fasen är han mycket mer rutinerad än Anders i alla fall. Själva bytet behöver dock inte ha ett skit med kompetens att göra. Det FUNGERADE INTE och med händerna bakbundna när det gäller spelarköp så måste man göra förändringar. Laget spelade ju bara sämre och sämre i princip, trots att Anders ideligen sade motsatsen.

Kommentera