1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1651208

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08

Rytter:

Jag blir bara så evinnerligt trött på de ständiga bortförklaringarna. Sådant där jämnar ut sig i längden, med den lilla skillnaden att vi i regel inte gör mål när domaren gynnar oss, eftersom de andra lagen i regel inte går bort sig på samma sätt. 

Vissa tjatar ju fortfarande om att det var Kuben som förstörde för oss 98, samt att vi förlorade 99 på grund av en felaktig delay of game-utvisning (ja, i kombination med Brynäs-rötan såklart!).

Kan vi inte enas en gång för alla om att vi inte förlorade på grund dåliga domarinsatser eller otur, utan för att vi helt enkelt spelade för dåligt?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08
Bad_Brett: Ja nog sitter det i avsaknaden av kvalitet. En torsk är en torsk så avstår gärna kommentarer om att det såg bättre ut idag. Lirar man i modo så hittar man alltid ett sätt att förlora. Men det är väl bara att förlänga kontraktet med skröder så vi inte tappar den traditionen. Ja jag är less, förbannad och bitter.
Kommentera

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08

Bad_Brett:

Du kan tolka det som en bortförklaring om du vill. Jag ser det som fakta att domaren missade och låg bakom att vi får en kontring 3 mot 1 som leder till Växjös 2-1. Precis på samma sätt som att en spelare kan göra en dålig rensning eller ett ingripande som leder till ett mål.

Bortförklaring blir det först efter matchen, ifall vi förlorar med 4-1 och sedan skriver jag att det var pga misstaget från domaren vid 2-1. Ja då kan du skriva din analys om bortförklaringar, men vi spelar klart matchen först.

Kommentera

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08
Bad_Brett: Klart man kan. Men vad är man för supporter då?;-)
Kommentera

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08
Bad_Brett: ofta hade jag hållit med dig, men här är det direkt felaktigt. Det är två rejäla tabbar av domarna varav den andra är den direkta anledningen till att Växjö gjorde mål och vi gick miste om ett riktigt bra tillfälle att göra mål.
Kommentera