1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482300 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1652014

Sv: Luleå - Modo
Sawchuk:timrå,södertälje,aik,rögle och malmö nästan inget av dom här lagen har varit slutspels lag på länge rögle till exempel var jumbo när dom var i shl senast timrå också malmö var bra förut i shl/elitserien men har varit i allsvenskan länge nu det jag vill säga är att dom här lagen är botten lag i shl, Modo tycker jag inte är det bortskilt från den här säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Modo
modomille: Timrå spelade slutspel tills Perra tog över (just sayin...) Tre år efter senaste slutspelet åkte vi ur. Ni har väl balanserat ungefär som vi på slutet.
Kommentera

Sv: Luleå - Modo

modomille: Modo har inte vunnit en matchserie sedan finalen 07 och har varit i stort sett ett bottenlag under hela 2010-talet. Om man nu ska envisas med att titta på tidigare meriter.

Minns att folk drog kortet om att kvalet kunde vara bra på grund av extra hemmamatcher även 2011 och det sades bland många att Modo skulle leka hem det. Då hade vi ett rutinerat gäng och lag som kunde vinna matcher på ett helt annat sätt. 

Visst ska vi vinna i kvalet, men nerverna kommer ställa till det. Rätt ungt, orutinerat och ja... pressen kommer nå upp till brisningsgränsen denna gång med tanke på ekonomin och det faktum att SHL går mot vad som kan liknas en mindre stängning. Kommer konkurshotet vara framme vid eventuell degradering? Finns så mycket som står på spel. Brasilien i förra fotbolls-VM fast i mindre extrem skala...

Den nervositet som verkas finnas redan nu i tredje perioden och slutskedet av matcher kommer ju inte försvinna automatiskt. Men det känns helt klart bättre efter hur det sett ut de två senaste matcherna och de har rätt många matcher kvar att bygga vidare på.

Kommentera