1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482391 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1652005

Sv: Luleå - Modo

J F K:

Vart är Timrå nu, och Södertälje, och AIK och Rögle, och Malmö, o.s.v.

Om Modo hamnar i kval så kan jag lova att det blir riktigt riktigt jobbigt.

Självklart hoppas jag att det löser sig men man måste fan göra allt i sin makt att ge laget bästa möjliga förutsättningar att klara ett kval. Även om det kostar för mycket.

Förlorar man första matchen i kvalet kommer man att bli oerhört bajsnödiga. De psykologiska faktorer som kommer att sättas i spel går inte att sopa under mattan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Modo

Sawchuk:Ja, du har helt rätt. Minns fortfarande Timander efter sista matchen i förra kvalet när han sa: "Detta var det jävligaste jag har varit med om".

Alla allsvenska lag ruster, det vore ett grovt tjänstefel av Modoledningen att inte se om sitt hus. Ja, jag vet det handlar om pengar, men det handlar om att överleva. Sen kan man tycka att ett SHL lag ska "köra" över ett 4-5 rankat allsvenskt lag. Tjena, det kommer bli ett uppvaknande för ett redan stukat självförtroende så man önskar att man redan har gått på semester. Motivation slår alltid klass.

Ser framemot nyförvärv. Det kommer (måste).

Kommentera

Sv: Luleå - Modo
Sawchuk:timrå,södertälje,aik,rögle och malmö nästan inget av dom här lagen har varit slutspels lag på länge rögle till exempel var jumbo när dom var i shl senast timrå också malmö var bra förut i shl/elitserien men har varit i allsvenskan länge nu det jag vill säga är att dom här lagen är botten lag i shl, Modo tycker jag inte är det bortskilt från den här säsongen.
Kommentera