1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482390 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1652117

Sv: Luleå - Modo

Sawchuk:Ja, du har helt rätt. Minns fortfarande Timander efter sista matchen i förra kvalet när han sa: "Detta var det jävligaste jag har varit med om".

Alla allsvenska lag ruster, det vore ett grovt tjänstefel av Modoledningen att inte se om sitt hus. Ja, jag vet det handlar om pengar, men det handlar om att överleva. Sen kan man tycka att ett SHL lag ska "köra" över ett 4-5 rankat allsvenskt lag. Tjena, det kommer bli ett uppvaknande för ett redan stukat självförtroende så man önskar att man redan har gått på semester. Motivation slår alltid klass.

Ser framemot nyförvärv. Det kommer (måste).

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Modo
Sven Tuta: Jo, Timander och de övriga hade det jobbigt, men det är ett annat typ av kval nu. Bäst av sju mot samma motstånd är annorlunda än en serie mot andra allsvenska lag som bara gör allt för att grisa och ta ett poäng. Nu måste det allsvenska laget faktiskt gå för att vinna och SHL-laget har inte samma krav att vinna alla matcher. Det här är en stor fördel generellt och ännu större i vinter med tanke på att de tre bästa lagen inte kan få möta oss.
Kommentera

Sv: Luleå - Modo
Sven Tuta: Det kan bli trean i Allsvenskan också. De tre första lagen ligger inom tre poäng så skillnaden är liten mellan de lagen. De fem första lagen inom sju poäng förövrigt
Kommentera