1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482053 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1668063

Sv: Modo - Örebro 3/3-2015

hanzon: Nej, både han och Smolenak vilade.

Pettersson var klart yr i egen zon, men tillförde precis det framåt vi har saknat av en center. Han får gärna spela enklare i egen zon och framförallt bättra markeringsspelet, men i en kvalserie kan han vara en oerhört tillgång.

Carlsson imponerade som vanligt inte. Jag ser inte den stora talangen i honom. Alldeles för många svaga avvägningar och taffligt försvarsspel.

Olofsson såg lite vilse ut. Jag hade hoppats på mer av honom, men han kom inte riktigt med i spelet. Däremot var Possler bättre än på länge och Kempe fortsatte sig stigande formkurva.

Roche har till sitt försvar blivit bättre på slutet. Nu kan han äntligen skjuta och han har spelat fram till en hel del riktiga farligheter. Tyvärr är han nonchalant och sävlig i egen zon fortfarande.

Djuse har börjat spela på tog för svårt. Det är inte en gång han kliver fram nu, utan snarare varenda tillfälle. Svåra passningar och dribblingsräder.

Ahnelöv har några hjärnsläpp, men gör i alla fall det mesta ganska rejält och i brist på bra backar behövs han verkligen.

Torp är en fullständig katastrof!!! Att han ens får spela är ett underbetyg till coachstaben.

Persson saknar kompetensen att värdera situationer. Härlig entusiasm och han jobbar bra, men det blir rätt ofta fel tyvärr.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Örebro 3/3-2015

J F K: Och Hedman är så osynlig så du glömmer bort honom. ;)

Djuse har ju gått från att våga följa med till att försöka hålla puck och skapa lägen redan från egen zon.

Kommentera