1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479931 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1676897

Sv: Truppen 15/16
Wow, vilken värvning och den kom minst sagt ur det blå. Härligt att vi vet vad vi får för en gångs skull - en back av högsta kvalité i SHL. Se till att förlänga med Ahnelöv nu så har vi två grundpelare i vår backuppsättning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16
leo: Risken är bara att Welch att är Ahnelövs ersättare.
Kommentera

Sv: Truppen 15/16

Noah Welch som vi pratade om här för ett par veckor sedan verkar alltså stämma? Sjukt bra isåfall. Det är precis vad vi behöver, vi har inte haft en chef sedan Tollefsen. Welch är ju en topp tre back i ligan i sin roll. Att han sedan är 35 ggr bättre än Tollefsen och Rahimi från egen blålinje och framåt gör det inte sämre. 

Får vi behålla Ahnelöv? Dessa två herrar kan ju logga 30 minuter vardera i viktiga matcher och är hur man än vänder och vrider på det topp 10 i ligan bägge två. Personligen håller jag Welch som kanske den bästa i hela SHL då han är chef ala Tollefsen i egen zon och det fysiska spelet men numera också ett hot framåt, har ett riktigt jävla skott och kan bidra överallt, även i PP. ENORM värvning om den går igenom. Tro vilka pengar som lyfts där, jag antar att vi lagt ett jättebud.

Kommentera