1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481845 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1686722

Sv: Truppen 15/16

modomille:
Ang Olofsson,Pettersson,Possler,Nilsson,Bengtsson,Ottosson,Grundström...Så tror jag att Pettersson,Nilsson och Possler i dagsläget har en plats i laget, möjligen gäller detsamma olofsson.. de övriga tror jag får spela till sig en plats.

Ett rimligt antagande är också att Haataja, Pettersson, Ritchie samt någon/några/alla av Possler/Smolenak/Skröder är tänkta till topp 6. Mycket av det som händer beror på vilket budget man har att röra sig med. 

Men i dagsläget ser laget som följer

1 Haataja - Pettersson - Smolenak
2 X-X-Olofsson
3 Skröder -Ritchie-Possler 
4 Öberg  - X - Nilsson

"try out" Grundström, Bengtsson , Ottosson

Backar
1 Persson - X
2 Djuse - X
3 Torp - Hedman 
4 Runesson -Carlsson 

Så ytterliggare 4 - 6 spelare skall in såsom jag tolkar. Kan 3 kedjan vara Skröder /Ritchie/Posser (det troliga är väl att de kommer vara vår andralina) så ligger vi bra på det. Skulle vilja ha Possler högre upp än olofsson men vet inte riktigt var jag skall stoppa in Olofsson isf. När det gäller backar så skulle det vara trevligt om vi får Welch/Salmela men vi har antagligen inte råd med båda. Fw-sidan ser iaf bättre ut än den som började förra säsongen.  

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16
ivandrago: åt helvete för svagt lag. Vi måste ha spelarr som är minst en klass bättre än smolenak och haataja i första kedjan. Den enda back vi har av hyfsad klass är i mitt tycke Djuse. Hedman/Torp/Persson duger möjligen till tredje backpar.

lägg där till att vi har jävligt oprövade målvakter kan jag tycka. Gör Reideborn en Ullmark och vi ska lägga det defensiva ansvaret på en klassback (Welch?) Sitter vi gjutna i botten innan jul.

ALL SPETS SOM KÖPS IN I ÅR SKA HÅLLA EN KLASS HÖGRE ÄN FJOLÅRETS SKITBYGGE.
Kommentera