1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1686725

Sv: Truppen 15/16
ivandrago: åt helvete för svagt lag. Vi måste ha spelarr som är minst en klass bättre än smolenak och haataja i första kedjan. Den enda back vi har av hyfsad klass är i mitt tycke Djuse. Hedman/Torp/Persson duger möjligen till tredje backpar.

lägg där till att vi har jävligt oprövade målvakter kan jag tycka. Gör Reideborn en Ullmark och vi ska lägga det defensiva ansvaret på en klassback (Welch?) Sitter vi gjutna i botten innan jul.

ALL SPETS SOM KÖPS IN I ÅR SKA HÅLLA EN KLASS HÖGRE ÄN FJOLÅRETS SKITBYGGE.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16
Frontschwein: din världsbild måste vara helt frånkopplad från verkligheten.

Du kommer bli besviken på utfallet, det kommer drago också. Om ni tror att byrån är värvad som 3e center..

Och helt ärligt tror jag du är medveten om att du är helt snett ute eller rättare sagt hoppas jag att ingen är så jävla korkad som ditt inlägg ger uttryck för.

Om du hade varit sportchef hade Modo gått i konkurs innan midsommar. Eller du kanske vill spela i div 3?
Kommentera

Sv: Truppen 15/16
Frontschwein:Haataja presterande inte bra därför att han inte hade en bra center bredvid sig annars så är Haataja en klasspelare.Bobby butler som ska in är på gräns till NHL klass så.... jag är inte orolig iallafall sen ska en till topp center in också så tagga ner.
Kommentera

Sv: Truppen 15/16

Frontschwein:
Det beror på vilka 5-6 spelare som kommer in, och om de kan få andra spelare att lyfta. Får vi en riktigt bra center till i kombination med exv Welch och Salmela så ser det plötsligt ganska bra ut. Dessutom ser jag potential i DP  

Kommentera

Sv: Truppen 15/16
Frontschwein: Vi kommer att ha mer pengar att bygga med och därmed kommer det automatiskt - nästan - att bli ett mycket bättre bygge. Faktum är att jag är mer positiv än på flera år.
Kommentera