1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1686746

Sv: Truppen 15/16
Frontschwein: din världsbild måste vara helt frånkopplad från verkligheten.

Du kommer bli besviken på utfallet, det kommer drago också. Om ni tror att byrån är värvad som 3e center..

Och helt ärligt tror jag du är medveten om att du är helt snett ute eller rättare sagt hoppas jag att ingen är så jävla korkad som ditt inlägg ger uttryck för.

Om du hade varit sportchef hade Modo gått i konkurs innan midsommar. Eller du kanske vill spela i div 3?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16
spud: har aldrig påstått att jag ser Ritchie som en spelare för tredje.. däremot står jag för att det har spelats åt helvete för mycket juniorer och att ledningen haft en övertro på dessa. Ritchie är en BRA värvning i mina ögon. Däremot är jag orolig att vi inte kommer få ihop ett lag om man drar ut på värvningarna in i det sista. Har gm en massa klart som han påstår , fine.

Svartvadet var ifjol innan säsong nöjd med ett av dom svagaste lagupställningar modo haft på 30 år och du kan ju inte förneka hur det slutade.. jag tror inte på svartvadet men han får gärna bevisa mig fel.
Kommentera

Sv: Truppen 15/16
spud:
Tror inte Ritchie är värvad som tredjecenter, antar att du läste parantesen"(det troliga är väl att de kommer vara vår andralina)" . Min förhoppning är att vi för in 3 bra centar som är relativt likvärda och därmed kunna skapa ett "jämt tryck" med 3 kedjor och en femma som avlastar. 

Vilka är dina förhoppningar och tankar kring truppen nästa säsong? Några spelare i dagens trupp du tror skall kunna ta ett kliv framåt?

Redigerad kommentar

Kommentera