1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1690872

Gubbklacken - GK

Har alltid gillat läktarkultur. Har aldrig riktigt förstått det där med att man blir för gammal för att stå på ståplats och sjunga fram sitt lag. 

Är man från Liverpool går man till Anfield road, ställer sig på the kop och sjunger fram de röda. Är man från Turin står man på Estadio comunale, Delle Alpi eller Juventus arena och sjunger fram de svart vit-randiga. Och är man från Dortmund står man så klart på Südtribüne och sjunger fram de gula

Är man från Örnsköldsvik ställer man sig helt enkelt på Fjällräven centers ståplats och sjunger fram sitt lag - Simple as that.

GK - Gubbklacken är en löst sammansatt samling "gubbar" som ännu inte har blivit för gammal för att sjunga fram sitt MoDo.

Det finns inga medlemsavgifter att betala, inga medlemsregister, allt är frivilligt. Enda villkoret för medlemskap är ett Modohjärta, lite sång och en portion humor.

GK finns belägen snett nedanför till höger om ordinarie klacken, alla är välkomna

* Gubbklacken är bara ett namn. Naturligtvis är kvinnor lika välkommen

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gubbklacken - GK

hellge: Mycket bra skrivet Hellge !!

Hoppas nu att fler hänger på denna enkla uppmananing som nu Hellge har kommit med ang Gubbklacken !

Skulle verkligen vara riktigt läckert om många fler så kallade "gubbar å gummor" ansluter sig till denna eminenta "Gubbklack" .

Tänk vad 15 - 20 st äldre herrar skulle tillföra röstmässigt och lyfta den övriga klacken ännu mer .

Här kommer lite funderingar som ploppar upp i huvudet nu medans man skriver.

Dessa funderingar kanske du hellge och bj21 främst kan svara på.

* Fått nå mer respons ifrån annat håll (utanför detta forum) om Gubblacken ?

* Skulle man kunna ta lite hjälp ifrån både Lumberjacks och kanske även ifrån Modo Hockey att skapa intresse för denna "gubbklack" ?

* Skulle det finnas intresse framöver att man kanske samlas på någon trevlig lokal innan matcherna för att öka samvaron mellan varandra ännu mer ? Helt kravlöst alltså.

 

bj21: håller verkligen med dig vad du skrev ang , hur viktig är Modo för en när man mitt under semester skriver och läser i HS på ett knackligt nät i mobilen.

Själv så tillbringade jag sista en och en halv vecka på semstern i Västerbottens skogs inland (som även gränsar till Lappland) där man tyvärr då är fullständigt omringad av både SAIK och Luleå fans och en massa jäklar renar + en och en annan björn!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Gubbklacken - GK
hellge: Det var alltså allt som behövdes för att jag skulle hitta tillbaka till HS! Att jag dessutom är på semester och borde göra saker med familjen gör ju att man undrar hur viktigt MoDo är fören egentligen? Ta nu för Gudsskull fasta på hellges uppmaning åsså ses vi i gubbklacken till hösten!
Kommentera