1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703843

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: om man tittar på lönetabellen mrmadhawk publicerat ska Wilson tjäna 90-110.000:- / månad.
Med andra ord är han inte i närheten så dyr som Brynäsfolk gapade om i somras..
Något jag reagerar över är hur väldigt missnöjda alla verkar vara.
Förstår inte det, Modo har enligt Svartvadet fortfarande en låg spelarbudget(vilket uppgifterna om Wilson's lön vittnar om), man har tappat en tilltänkt toppback och center pga skador, Welch har ännu inte anslutit och man söker 2 spetsvärvningar. Trots detta hänger laget med helt ok i tabellen med en 9:e plats just nu.
Att då spy galla över hur satans värdelös alla spelare och ledare är, samt spå klubbens omedelbara undergång i morgonkaffet känns bara.. Dumt.
Alla ni som gnäller, vad hade ni trott? total dominans från första minut?
Jag må vara optimist, men tycker mig känna att det så smått börjar vända nu.
Man har ekonomin i kontroll, truppen känns betydligt vassare jämförelse med ifjol och en plats bland topp 10 känns inte helt omöjlig i år.
Väldigt många juniorer kommer underifrån(oavsett vad alla jävla troll säger), kolla bara Ullman och Lindgren i år t.ex.
Vi får förhoppningsvis behålla några av de bättre jänkarna till nästa år, och sakta men säkert håller en ny stomme unga Modospelare på att byggas upp. Om några år tror jag vi är med på allvar.
Jag är hoppfull!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky:

Heshka fick samma böter så tror nog större delen av Modo ligger runt den nivån med några som tex Welch som ligger "lite" högre, fast sen vet man inte vad dom har för bonusar vid gjorda mål / assist.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Håller med fullständigt.En 9:e plats känns helt okej och jag är ganska säker på att vi kommer bli ett jämnare lag,men då menar jag inte att vi kommer alltid vinna kanske 2 matcher i rad utan att vi kanske vinner varannan men det blir bättre slutresultat i matcherna.Det är inte okej att förlora med 7-0 ungefär men att förlora med 4-3 är ett bra resultat om man till exempel möter Färjestad på bort plan.Vi får hoppas att vi får hem J Olofsson,E Hedberg mm till nästa säsong :)
Kommentera