1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480466 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1708797

Sv: Tv-Pucken 2015
Nucky:

Hela 20 Pers mer än rosa bandet matchen och mycket mycket billigare att komma in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tv-Pucken 2015
Amitiel:

Ja TV-Pucken blev en riktig folkfest i år. Bra jobbat Ö-vik och Ångermanland.

Jag önskar man kunde få lite mer drag runt juniorhockeyn också, bevisligen så finns ju intresse och hockeyn är väldigt rolig att kolla på. En annan sak som är rolig är ju att alla de största talangerna är ju fortfarande kvar till skillnad mot SHL.

Som det ser ut nu är det bara de närmast sörjande +/- någon agent som går och kollar på juniorhockeyn.

I Kanada är det ungefär samma drag som det var i TV-pucken nu runt alla de större juniorligorna och det gäller även lag i tätorter som är mindre än Ö-vik, Skellefteå, Gävle med mera så det är inte en befolkningsfråga utan en marknadsföringsfråga.

Just nu ser jag mycket hellre en J18 eller Superelitmatch än en SHL match. SHL håller på att självdö med alla granskningar, anmälningar och det typiskt Svenska letandet efter fel i varje situation på isen. Kommentatorerna agerar domare i varje situation på isen istället för att kommentera spelet och låta domarna sköta bedömningen, repriserna har tvättat bort alla tjuvknep, allt trashtalk och allt som skapade stämning i matcherna.

Spelarna har slutat tacklas av rädsla för avstängningar och böter och tränarna vågar inte säga någonting alls överhuvudtaget. Den politiska korrektheten har infiltrerat hockeyn så till den milda grad att man på allvar diskuterar att plocka bort TV-pucken för att den kan råka såra någon 15-årings föräldrars känslor. Snart kommer det väl vara laget som förlorar som får poäng bara för att ingen ska bli kränkt.
Kommentera