1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479931 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1710194

Sv: Färjestad - MoDo, TORSDAG 12 NOVEMBER 19:00
spud: Ja, det där var riktigt jäkla dåligt av Earl. Spelarna åker i nästan samma riktning utan att egentligen se varandra. Olofsson upptäcker Earl i tid och stålsätter kroppen, medan Earl aldrig uppfattar situationen. Det är en ren krock mellan två spelare där ingen av dem hade för avsikt att tackla.

Att då som Earl ligga kvar och hoppas på domarna ska skicka ut Olofsson är så dåligt att man skämts om det hänt en modospelare. OK att han ramlade då han till skillnad från Olofsson aldrig hann se att de skulle krocka, men han borde klivit upp omgående. I alla fall inte ligga kvar som en döende svan.

Den enda tackling som kunnat diskuterats är den på Torp, men där tycker jag Torp får skylla sig själv som sätter sig i en så oerhört korkad situation. Visst blev det en farlig smäll i ryggen som kunnat gå riktigt illa, men man får banne mig se till att försvara sig också. Lite som brynäskillen igår som åker och stirrar i isen så att röglespelaren tyvärr träffade honom delvis i huvudet när han skulle tackla. Man har som mottagare ett ansvar att inte sätta sig i sådana situationer.
Kommentera