1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481098 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1710293

Sv: MoDo - Örebro, FREDAG 13 NOVEMBER 19:00
J F K: Den största anledningen att vi förlorar ikväll är tyvärr målvaktsmatchen. Adam gör en dålig match och Hudda är faktiskt riktigt bra.

Med det sagt är nog ändå Örebro bättre än oss. Vi dominerade fram till 0-1 men efter det är vi en aning sämre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Örebro, FREDAG 13 NOVEMBER 19:00
Vi får 0-1 i arslet reder ut ett 3 mot 5 och är på gång då slarvar Adam och energin försvinner ett tag sedan när vi är på g igen så kommer nästa misstag. Energin försvinner totalt. Jag tror absolut vi kunde ha haft chans på poäng om vi ej släppt dom billiga målen. Hade sett helt annorlunda ut.
Kommentera

Sv: MoDo - Örebro, FREDAG 13 NOVEMBER 19:00
Monno:

Efter att ha ägnat tid åt att steka fläsk och gjort en löksås och sen njutit av den måltiden så måste jag säga det igen. Vi gör Hudacek bra genom att ta avsluten från en halvmeter. Vi kommer på tok för nära och Huda är för tät.

Vi måste ha skott, styrning eller ev. ett jävlaranamma mot mål, vilket vi inte har den här matchen.

Gillar Mr. Spocks coachning när han plockar ut målvakten trots att halva perioden är kvar. Vi är aningen för långsamma och ineffektiva i PP, men självförtroendemässigt ser det ganska bra ut ändå. Vi vågar vårda och lägga upp ett spel. men vi har ingen prick över iet. Det blir för få avslut, för lite tryck, för lågt avslutstempo. Jag tycker mig ändå ana ett PP värt namnet.

Vi förlorar matchen, kanske gör vi inte ens mål, men jag känner mig ändå inte så frustrerad som när Huras överpretentiösa spelidé gjorde alla förvirrade och handlingsförlamade.
Kommentera

Sv: MoDo - Örebro, FREDAG 13 NOVEMBER 19:00
Monno: Inte ens lite tur har man..
Kommentera