1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480935 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1711954

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
Får Torp rejält med kritik så är min känsla mer eller mindre, äntligen. Han har blivit 0% bättre under åren i Modo och det är fortfarande pinsamt att se hur han får istid år efter år. Han är inte bara ganska dålig med pucken och medioker på rören då han saknar balans, han har heller ingen spelförståelse. Han fattar beslut på isen som en division 2 spelare.

Djuse ser fortsatt ut som tidigare, alldeles för dålig beslutsfattning där med, han vet fortfarande inte när han bör göra sig av med pucken och inte. Det hjälper inte att man kan åka fort om man inte vet åt vilket håll man bör åka helt enkelt.
Att Frölunda skeppade honom trots deras förkärlek till just den spelartypen är som sagt tyvärr talande, han läser inte spelet tillräckligt bra.

Lapierre har det fortsatt svårt som förste center och "playmaker". Det är inte det minsta konstigt, han har gjort sig en karriär på att förstöra spelet och vara en sk pain in the ass för motståndarna. Modo använder honom som man använde Niklas Sundström. Inte speciellt konstigt att första linan med Lapierre, Dwyer och Skröder ser trubbig ut. Dwyer har hört till samma kategori spelare i NHL som Lapierre och Skröder har gjort sin Modo karriär till vad den är genom att spela med geni spelare som Sundström och Zuccarello, inte spelförstörare och enforcers som Lapierre.

Reideborn ser tyvärr fortsatt "ihålig ut" och även om han inte gjorde bort sigg helt ikväll så ser han inte direkt ut att vinna några matcher åt oss genom att "stå på huvudet" direkt heller. Svårt läge med målvaktssidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - MoDo, LÖRDAG 21 NOVEMBER 16:00
McFire: Känns ärligt talat som att Leksand skulle tacka nej om vi så erbjöd dem Skröder och Torp gratis resterande del av säsongen.... När man i April argumenterade för att inte förlänga med Skröder så gick flertalet supportrar bananas för att "Skröder är Modo" Tja, sett till lagets kvalité hittills så får jag hålla med. Lika dåliga som vi är, är Skröder.
Kommentera