1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1715872

Sv: Apropå ingenting...
Får man leka med tanken på att det blir fler som skeppas så hoppas jag att man plockar in en rutinerad målvakt samt någon back. Även om Bjurö spelat stabilt så känns det viktigt att ha en mentor till både Adam och Jonathan. Men det är väl att drömma lite för mycket :).

Men backsidan måste förstärkas helt klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Om man går igenom laget är det skrämmande hur många man skulle vilja slippa.

Djuse: Svag o hamnar ofta på rygg, noll defensivt tänkande och expert på att spela fast sig själv eller sin partner.

Kiwi: Ser oinspirerad ut och kan knappt lägga pass och så som Djuse expert på att spela fast sig själv.

Persson: Helt enkelt inte bra nog. Men han måste va så billig så det inte finns då de behöll honom. Ger nog inte så mycket klirr i kistan om nån tar över kontraktet.

Heshka: Hade något lag velat ta över kontraktet och något annat fanns på marknaden så hade jag jublat. Har inte i en enaste match visat "bästa back i Finska ligan takter"

Torp: Den evige hackkycklingen. Men tycker faktiskt att om alla andra backar hade gjort något vettigt så hade det varit helt ok att ha galne gunnar på isen då och då.

Sen så tycker jag inte Wilson varit sämst. Tycker Dwyer varit den absolut sämsta och Thomas sett mer seg och slö ut än Wilson. Men man förstår ju att det inte går att kicka 5 backar o 3 forwards. Och att finna ersättare till så många skulle nog inte vara så lätt heller. Men ack va skönt om man vaknade och såg det hända,
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Jag tycker absolut inte att Kiwi är den sämsta backen, men han är nog lättast att bli av med. Exempelvis visar Djuse gång på gång att han inte är mentalt redo att spela det spel man måste på den här nivån om man inte är tillräckligt bra offensivt. DP är givetvis inte heller bättre än Kiwi.

Dock är Kiwi om jag har rätt (och McFire fel) lättast att bli av med. Man slipper köpa ut personen från kontraktet.

Kanske var det därför Wilson fick gå. Det fanns alternativa klubbar som kan plocka upp honom utan att vi riskerar att få betala massor.
Kommentera