1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480544 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1715885

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Om man går igenom laget är det skrämmande hur många man skulle vilja slippa.

Djuse: Svag o hamnar ofta på rygg, noll defensivt tänkande och expert på att spela fast sig själv eller sin partner.

Kiwi: Ser oinspirerad ut och kan knappt lägga pass och så som Djuse expert på att spela fast sig själv.

Persson: Helt enkelt inte bra nog. Men han måste va så billig så det inte finns då de behöll honom. Ger nog inte så mycket klirr i kistan om nån tar över kontraktet.

Heshka: Hade något lag velat ta över kontraktet och något annat fanns på marknaden så hade jag jublat. Har inte i en enaste match visat "bästa back i Finska ligan takter"

Torp: Den evige hackkycklingen. Men tycker faktiskt att om alla andra backar hade gjort något vettigt så hade det varit helt ok att ha galne gunnar på isen då och då.

Sen så tycker jag inte Wilson varit sämst. Tycker Dwyer varit den absolut sämsta och Thomas sett mer seg och slö ut än Wilson. Men man förstår ju att det inte går att kicka 5 backar o 3 forwards. Och att finna ersättare till så många skulle nog inte vara så lätt heller. Men ack va skönt om man vaknade och såg det hända,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Kan inte alla förklara för mig vad Dwyer gör för fel? Gör inte bort sig defensivt, bra i boxplay och är jobbig att möta. Vi kan inte värva 4line spelare ifrån NHL och tro att dom ska gå rakt in i vår första kedja och producera.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Dock tycker jag att Heshka går lite för mycket skit. Jag tycker att han blivit klasser bättre under olausson och med Welch. Bakom honom, Hedman och Welch är det dock enbarmligt tungt.
Kommentera