1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1723375

MoDo - Färjestad, LÖRDAG 30 JANUARI 18:30
MODO Hockey kommer senast från förlust i bortamatchen mot Rögle BK men nu väntar hemmamöte mot Färjestad där pucken släpps 18:30 på lördag. Glädjande nog är Nichlas Torp tillbaka efter skada och kommer att spela i matchen.

– Den senaste matchen var det mesta bra i spelet förutom effektiviteten. Vi skapade mest målchanser på hela säsongen. Med det sagt säger jag inte att det var bra, det räcker inte och var inte bra nog även om vi spelmässigt var det klart bästa laget efter tio spelade minuter och framåt. Hungern i de avgörande lägena fanns inte och det har vi att jobba på, säger Andreas Johansson och fortsätter:

– Ilari Filppula såg jättebra ut och det syns vilka kvalitéer han har i spelet.

"Jag hoppas att det kommer mycket folk"

Nu väntar nästa uppgift för MODO Hockey när Färjestad BK gästar Fjällräven Center på lördag där pucken släpps 18:30. Lagen har mötts två gånger tidigare i Karlstad där båda matcherna avgjort i övertid med en seger för vardera lag.

– Noggrannhet i förberedelser är det som gäller och man bygger självförtroende genom att vara bra förberedd. För oss tränare handlar det om att scouta bra och spelarna svarade för en bra träning nu på fredagen. Vi kommer att vara förberedda till max och jag hoppas att det kommer att komma mycket folk som stöttar oss, då är det ett sjukt bra drag här i Fjällräven Center, säger Johansson och avslutar:

– Varje match nu är som en slutspelsmatch och det är roligt för alla. Det känns bra och det känns bra inför morgondagen.

Läget i laget

Nichlas Torp är åter efter skada och kommer att spela när det ser ut som att åtta backar byter om till matchen. Tim Wahlgren spelar i J20 och MODO Hockey ställer upp med 12 forwards i matchen. Peter Öberg är skadad och tränar inte medan Byron Ritchie kommer allt närmare en comeback.

4623 plåtar sålda på fredag morgon
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Färjestad, LÖRDAG 30 JANUARI 18:30
Enligt Allehanda.se

Målvakt:

Jonatan Bjurö (Adam Reideborn)

Backpar:

Noah Welch - Shaun Heshka
Nichlas Torp - Oscar Hedman
Albin Carlson - Emil Djuse
Joel Kwiatkowski - Otso Rantakari

Kedjor:

Gustav Possler - Emil Pettersson - Bobby Butler
Victor Olofsson - Ilari Filppula - Bill Thomas
Calle Grundström - Patrick Dwyer - Kristian Jakobsson
Ludvig Nilsson - Axel Ottosson - Per-Åge Skröder
Kommentera