1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481105 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1723644

Sv: Apropå ingenting...
Inte först på pucken, men vilken sann och bra text Markus Bäckström fått till om likheterna mellan MoDo och Leksand. T o m språket är bra:

"Nej, Modo - ni vill absolut inte uppleva allsvenskan!"

www.allehanda.se/ishockey/shl/leksands-experten-nej-modo-ni-vill-absolut-inte-uppleva-hockeyallsvenskan#Ishockey

"Den där romantiserade bilden kring serien: Att det faktiska kan vara bra för klubben att hamna där."

Tycker mig ha läst mer än en gång här på HS, men även på andra ställen, att det vore bra för Modo att börja om, att bygga från början, att bygga med egna spelare från orten. Tycker han rätt tydligt bevisar att detta är nonsens och irrläror.

Åker Modo ut är det finito med SHL för en väääldigt lång tid. Troligen för alltid.

------------------------------------------------------------------------

Sedan måste jag säga att ÖA, Allehanda media gör sitt bästa för att göra texter mindre läsvärda med diverse länkar till andra artiklar inbäddade mitt i texten, även reklam för appar och liknande mitt i texten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
I och med att tråden heter som den gör så vill jag dela med mig av en sjukt ointressant sak, men som jag själv stör mig på mer och mer: Kommentatorer som kör hårt med "här kommer läget för...", "här kommer insticket till...", som att det är något man suttit och väntat på. Att det är givet att det ska hända inom kort. Det är en annan sak om det är slutet på en match och man säger "här kommer läget för Modo" om de ligger under (som de oftast har gjort), men de använder det ganska frekvent under hela matcherna.

Hoppas intresseklubben noterade detta! ;) Tack för ordet!
Kommentera