1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478744 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1724437

Sv: MoDo - Brynäs, TISDAG 2 FEBRUARI 19:00
hellge: Man kanske inte skall ropa vargen är här redan nu. Svårt att säga hur mycket som var överdriven rädsla i ditt inlägg. Men helt klart så kan man inte fortsätta kvala om och om igen. Förr eller senare så möter man ett lag som är mer på G, är bättre eller att man förlorar på grund av otur/plattmarcher, skadade spelare eller andra saker som gör att ett bättre lag kan förlora en serie.

Just på grund av den sits som modo varit i de senaste säsongerna så blev jag klart bekymrad över att Modo skickade Charlotte och Kocken till stora grabbars möte inför FBK. Då säkert en hel del modo-hjärtan och sponsorer mm säkert velat få svar på en massa sportsliga frågor som nu inte kunde besvaras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs, TISDAG 2 FEBRUARI 19:00
MorganaLefaey:

Rädsla vet jag inte. Ibland kommer en oerhörd Modotrötthet över en. De spelar bra en match eller så och man börjar hoppas, sen kommer en total plattmatch följt av en uddamålsförlust. Och Modotröttheten väller över en.

Det skulle behövas något år av hopp och bra spel. Ett år, helst flera där man kan glädjas emellanåt. Som det är nu går man omkring med en kompakt ångest så fort man tänker på Modo.

Många trodde att i år skulle vara året när Modo lyfte. Seriens bäste försvarsgeneral var värvad. Nordamerikansk inställning skull göra Modo till ett lag på den övre halvan. Istället visade det sig att de var primadonnor som vek från målet istället för mot det.

Vi har en ny regel hemma som går ut på att det är förbjudet att prata Modo när de har förlorat.

Alltså, det var länge sedan vi kunde prata om vårt favoritlag
Kommentera