1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479886 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1725272

Linköping - MoDo, TORSDAG 4 FEBRUARI 19:00
För MODO Hockey väntar bortamatch mot Linköping HC på torsdagkvällen och idag kommer även glädjebeskedet att lagkapten Byron Ritchie är tillbaka i spel till matchen. "Det betyder mycket för oss som lag och det betyder mycket för Byron att äntligen få spela igen", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson.

MODO Hockey kommer från förlust i gårdagens hemmamatch mot Brynäs IF där matchen slutade 3-5 men nu är lagt till handlingarna.

– Vi pratade kort igår men har analyserat mer i detalj under morgonen ch vi vet vad gårdagens uteblivna resultat berodde på men dte håller vi givetvis inom gruppen. Det vi även vet är att vi kommer att göra en grym match imorgon när Linköping väntar på bortaplan och vi siktar på tre poäng, säger MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson och fortsätter:

– Stämningen är mycket bra i truppen och det säger jag på riktigt. Vi tror på det vi gör, vi har haft väldigt bra snack och vi hade dessutom en riktigt bra träning under onsdag förmiddag på is.

Läget i laget - Byron Ritchie tillbaka

Peter Öberg saknas och fortsäter sin rehabilitering, i övrigt har Andreas Johansson ett efterlängtat besked att komma med.

– Byron Ritchie är klar för spel och kommer att spela i matchen mot Linköping. Det betyder mycket för oss som lag och det betyder mycket för Byron att äntligen få spela igen och han såg bra ut på dagens träning. Han blir åter igen kapten och kommer att ha C på tröjan, säger Andreas Johansson.

"Det inspirerade oss - enormt bra inställning från honom"

Onsdagens ispass innehöll mängder av kampmoment, men en sak väckte laget extra och snackades om bakom kulissera efter träningen.

– Vi har en enorm framtidstro och vi hoppas på fullt hus i lördagens match på hemmaplan. Under dagens träning stod en ensam supporter med en flagga på ståplats och det inspirerar oss som lag att fansen sluter upp bakom oss. Det var en enormt bra inställning från honom på ståplats och en mycket härlig gest som vi tackade för på isen genom att göra salut till honom som avslutning av ispasset.
Uppladdat:

450x300-gabba_gabba.jpggabba_gabba.jpg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping - MoDo, TORSDAG 4 FEBRUARI 19:00
Enligt Allehandan:

Målvakt:
Adam Reideborn (Jonatan Bjurö )

Första femman:
Noah Welch-Shaun Heshka,
Per-Åge Skröder- Patrick Dwayer - Robert Butler

Andra femman
Nichlas Torp-Oscar Hedman,
Victor Olofsson - Ilari Filpulla - William Thomas.

Tredje femman:
Emil Djuse - Joel Kwiatkowski,
Gustav Possler - Emil Pettersson - Carl Grundström.

Fjärde femman:
Osto Rantakari,
Kristian Jakobsson - Byron Ritchie - Ludvig Nilsson.

Extraspelare: Axel Ottosson.

Torp spelar igen, hoppas det går bättre ikväll..
Kommentera