1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479931 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1727365

Sv: Rögle - MoDo, TISDAG 16 FEBRUARI 19:00
bj21: Och inte nog med det, nu kommer sex matcher på raken som är jobbiga.
Jag ser inte en enda vunnen poäng i min spåkula, så kvalet är nog redan i hamn.

När jag ser att vi plockat 15 av 33 pinnar mot fjolårets allsvenskar blir man ju mörkrädd. Det om inget annat säger väl allt om vår status.
Kommer inte bli lätt mot något allsvenskt motstånd

Jag tror allt gick åt pipan när vi torskade dubbelmötet mot MIF för jul.
Där gick luften ur, pyspunka från den dagen...

Hade vi sprungit iväg med sex poäng där, så tror jag vi hade fått en boost.
Men icke, sämst när det gäller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - MoDo, TISDAG 16 FEBRUARI 19:00
Robin Ztorken L: Största problemet tycker jag är att vi valde att satsa på så kopiöst mentalsvag förstemålvakt. Nog för att adam fick sitt självförtroende kört i botten under Huras tid, men han darrar ju mer än ett asplöv 8 av 10 matcher. Jag har nog aldrig sett en så svag förstemålvakt i modos A-lag sen Morrison och visst har väl backarna inte hjälpt honom på ett tillfredställande sätt men många många fladderpuckar med fri sikt har han kastat in. Jag tror i ärlighetens namn att han max räddat oss TVÅ hela matcher i vinter och det är åt helvete för dåligt! Jag tycker Adam skulle fått gå redan i November när man såg hur det barkade , för ett par idioträddningar/ match tycker jag inte jag tyder på stabilitet och bra högstanivå. Snarare tur och usel placering i grunden.
Kommentera

Sv: Rögle - MoDo, TISDAG 16 FEBRUARI 19:00
Robin Ztorken L: Det enda positiva är att vi har spelat bra mot de "bra" lagen, men att poängskörden ska bli stor är väl minimal.
Men att aldrig kunna prestera när det gäller som mest gång efter gång är för mig en gåta. Dessvärre är det nog kört nu, det blir kvalspel, bara hoppas att det INTE blir AIK vi möter. De övriga lagen BÖR vi klara av. Spel mot Tingsryd eller Oskarshamn sug på det, vem trodde på det innan säsong.

Och genast är vi tillbaka till kärnpunkten, varför har det blivit så här???????????
Kommentera