1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1727369

Sv: Rögle - MoDo, TISDAG 16 FEBRUARI 19:00
Frontschwein: Så det största problemet med årets Modo skulle alltså vara Reideborn? Wow, vilken slutsats.
Det största problemet är naturligtvis Svartvadets alla bedrövliga beslut, där det att anställa Larry Luras såklart är det bedrövligaste, hela säsongen blir en gigantisk uppförsbacke pga detta.
Att han sedan misslyckas med att få ihop ett tillräckligt bra lag totalt sett gör sedan att det blir ohållbart, med exempel som Ryan Whitney slutar och vi behöver en klassback, Kiwi värvas. Byron går sönder och övriga centrar visar sig inte hålla speciellt hög klass, Dwyer värvas, osv.
Eländet är i en "ond spiral" och Andreas Johansson gör vad han kan för att försöka få ordning på saker och ting men får pinsamt nog ägna mestadels tid till att fysiskt träna upp spelarna då dom inte ens orkar spela hockey en hel match.
När man ser tillbaka på hela eländet sammantaget är det svårt att inte se det som mer eller mindre ett stort skämt.
Svartvadet är Modos sämsta sportchef genom tiderna, detta är riktigt tragiskt men likväl ett faktum.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - MoDo, TISDAG 16 FEBRUARI 19:00
McFire: Jag håller med om att Svarten är inte bara Modos sämsta sportchef utan kanske den sämsta i hela ligans historia. Han bär även ansvaret för att inte ersätta på rätt vis. Scoutingen är obefintlig etc.. Håller med i vad du skriver men jag tycker likt förbaskat att Reideborn är så jävla neurotisk att han får Woody allen att framstå som Clintan..

Sen tycker jag även att Svartvadet är ett skämt på många andra vis! En stor del i ett lags ekonomi är att sälja en produkt och finna nöje i det. Att tro att vi supportrar är nöjda med krystade uttal om att "vi tror på iden" är bara naivt. Han visar bara att han nte bryr sig ett smack om fansen genom att gömma sig så fort det blåser snålt! Lite öppenhet och ödmjukhet hade nog räddat honom till viss del. Att vara så jävla feg att han inte ens gör sig kontaktbar till fans och media tycker JAG tyder på att han är medveten om sitt misslyckande och jävligt feg! Att han sedan övertalar spelare och AJ att säga att "Hoppas han sitter kvar för evigt blablabla" är om möjligt ännu fegare.. Lite som att begära skiljsmässa via Brevduva, sms eller skype.

Sen tycker jag fortfarande att det är katastrofalt misstag att chansa så mycket på målvaktsposten. Ja, våra backar är allsvensk nivå. Diciplinen obefintlig. Reideborn är Allsvensk nivå..
Kommentera