1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1727571

MoDo - Färjestad, TORSDAG 18 FEBRUARI 19:00
MODO Hockey möter Färjestad BK hemma i Fjällräven Center på torsdag kväll där pucken släpps 19:00 för match i omgång 44 av SHL 2015/2016. "Jag tror fortfarande stenhårt på att vi kommer att greja det här", säger MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson inför matchen.

MODO Hockey kommer senast från förlust med 3-2 på bortaplan i Ängelholm under tisdagkvällen där Rögle BK tog hand om samtliga tre poäng i mötet. Det innebär att MODO Hockey har sex poäng upp i tabellen till Malmö Redhawks och åtta till Rögle BK.

– Vi har analyserat under natten och morgonen och vi har diskuterat den analysen innan vi har gått vidare och jobbat med att bygga det positiva från matchen och situationerna där vi krigade som ett lag i varje byte. Men det var även där vi "föll ur" några gånger i matchen senast och tappade fokus i powerplay och tappade fokus i att täcka skott. Vi blev även straffade för det. Men nu finns det endast tid för möjligheter och mitt jobb är att bygga positiv energi, säger Andreas Johansson och konstaterar:

– Efter bra snack imorse var det viktigt att bygga energi på onsdagens träning och det tycker jag att vi lyckades bra med.

"Det handlar om att konsekvent göra bra saker"

På torsdag kväll väntar hemmamatch i Fjällräven Center när Färjestad BK kommer på besök. Det är lagens sista möte i SHL 2015/2016 där tidigare matcher slutat med varsin övertidsseger i Karlstad innan Färjestad vann med 1-4 senast i Örnsköldsvik.

– Vinner vi imorgon har vi en god möjlighet att bara vara en match efter Malmö åter igen och jag tror fortfarande stenhårt på att vi kommer att greja det här. Sen måste vi förbättra saker i vårt spel men det som det handlar om nu är att inte vara kvar i gamla prestationer utan vi måste konsekvent göra om alla bra saker hela tiden, i varje byte, och det är också det som krävs i matchen mot Färjestad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Färjestad, TORSDAG 18 FEBRUARI 19:00
hellge: Såja.


Laguppställning:

Målvakt

Backlinje

Forwards

Extraspelare
Kommentera