1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480399 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1727962

Sv: Tv-Pucken 2015
Sven Tuta: Ett kval är ett kval punkt slut. Jag har iallafall den insikten att vi bör vara bättre men tar det inte för givet . Stor press påverkar och den pressen ligger på modo , säger man nånting annat är man ute och cyklar i mitt tycke. Må vara att en del är negativ men om man är så positivt tvärsäker på att kvalet är en dans på rosor så kan man aldrig hållit på med idrott själv. Hänvisning till kvalet ifjol känns rätt irrelevant då det är nya förutsättningar i år. Icke att förglömma är att en spelare som Öberg är förmodat borta och han hade varit guld värd i kvalet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tv-Pucken 2015
jämtland: Håller med dig jag.
Om man är så ödmjuk att man tycker det blir bra för ekonomin med 2 extra hemmamatcher och man solklart räknar med 4 raka segrar kan uppvaknandet bli brutalt smärtsamt. Nog både tror och hoppas jag att vi ska klara kvalet (sannolikheten är rätt så stor), men som sagt - det räcker med att Bjurö släpper en riktig skitpuck i första matchen för att vi ska bli helt målvaktslösa för resten av serien - det är fakta i min bok i alla fall.
Kommentera

Sv: Tv-Pucken 2015
jämtland: Säger inte emot, har sagt förut det som ligger oss i fatet är kvalnerver, allt att förlora osv. Men, vi är så mycket bättre än de allsvenska lagen så en matchserie på sju matcher ska vi bara klara av. Hade det varit en matchserie på tre matcher då hade det inte varit så mycket att vinka på vid en förlust. Men sju, det klarar vi för spelar så mycket bättre. Jag har hållit på med sport på hög nivå, så den biten med prestation, nerver osv det tror jag vet vad det handlar om, dock var jag inget vidare på rören (tyvärr).
Kommentera